interieurstylist

Nieuwe woning? Schakel een interieurstylist in


Een nieuwe woning biedt weer tal van mogelijkheden voor het creëren van je thuis. De eerste keer doen we het interieur lekker zelf, maar dit kan goed of slecht uitpakken. Waarschijnlijk zie je in iedere interieurstijl wel iets moois en is het resultaat dat je nooit helemaal tevreden bent over je interieur, omdat niet alles bij elkaar past. Daar biedt een interieurstylist hulp. Andere redenen waarom het aan te raden is een interieurstylist in te schakelen?

Interieuradvies ontvang je al vanaf € 50

We willen wel een interieurstylist inschakelen, maar we denken dat het duur is. We vinden een nieuw interieur al duur genoeg, maar verander je zelf tien keer je interieur omdat je steeds niet tevreden bent, dan ben je nog een stuk duurder uit. Een interieurstylist voorziet je al van kleuradvies voor € 50. Wil jij liever een een 3d plattegrond met alles erop en eraan, dan gaan de prijzen natuurlijk een stuk omhoog.

Hulp bij verandervraagstukken in je woning

Heb je een woning gekocht waar je toch wel het één en ander wil laten verbouwen om bijvoorbeeld een ruimte te vergroten of juist van een grote ruimte een intieme ruimte te maken? Een interieurstylist kan met je meedenken over de potentie van je woning. Niet iedere interieurstylist is bekend met meer bouwtechnische aspecten, in dit geval word je in contact gebracht met een binnenhuisarchitect, die je advies geeft, bouwtekening voor je maakt en helpt de juiste aannemer op je project te zetten.

Smaken van je partner en jou samenbrengen

De interieur smaak van man en vrouw is vaak erg verschillend en daar zelf een middenweg in vinden levert vaak een resultaat op waar jullie beide niet vrolijk van worden. Toch is het mogelijk het perfecte interieur voor beide te vinden, kijk maar naar alle make-over programma’s op tv. Uiteindelijk zie je twee tevreden gezichten dankzij de hulp van de interieurstylist. Een interieurstylist heeft kennis van zaken en staat objectief in de situatie en dat helpt.

Jarenlang tevreden zijn met je interieur

De kans op verveling is heel klein als er goed is nagedacht over je interieur. Uiteraard is het daarna nog mogelijk om kleine veranderingen aan te brengen, maar dan weet je precies in welke kleuren, stijl of materialen je het moet zoeken. Met het vele advies dat je krijgt kan je ook weer vrienden en familie helpen. Mocht je nog een keer gaan verhuizen, dan komen jullie er samen helemaal uit. Kortom, een duurzame eenmalige investering.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl