wanddecoratie slaapkamer

Hoe upgrade ik mijn slaapkamer? 4 tips om je slaapkamer een upgrade te geven


De slaapkamer is misschien wel het meest vergeten plekje in huis. Het is ‘maar’ de ruimte waar we in slapen. Veel aandacht hoeft er dan ook niet besteed te worden aan het verfijnen van deze ruimte. Hartstikke zonde natuurlijk en bovendien ook nog eens een foute beredenering! Juist de slaapkamer moet dé plek in huis zijn waar je tot rust kan komen en kunt genieten van een heerlijke serene sfeer. Het is dan ook van essentieel belang dat dit plekje aangekleed wordt en voldoet aan de standaarden die je ook hanteert in de rest van je woning. Hoog tijd om beide handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan! Ben je op zoek naar inspiratie voor de slaapkamer? Bekijk dan www.whitecloudz.nl, hier vind je alle benodigdheden voor in de slaapkamer.

donzen-dekbed

1.         Een stoel in de slaapkamer

De meeste mensen zullen nu met opgetrokken wenkbrauwen achter hun beeldscherm zitten. Toch is het een stoel in de slaapkamer enorm fijn. Waar moet je anders je kledingstukken op leggen voor de volgende dag? Waar moet je anders even snel je schoenen aantrekken? Waar moet je anders even met je neus in de boeken duiken? Een stoel in de slaapkamer biedt enorm veel mogelijkheden en geef maar toe: het staat ook nog eens heel erg leuk!

2.         Leg een vloerkleed neer

Een vloerkleed is vrijwel altijd een goed idee, maar is zeker onmisbaar in de slaapkamer! Er is immers niks vervelender dan na een koude nacht ook nog eens onder het warme dozen dekbed vandaan te moeten. Zodra je tenen de koude vloer raken heb je direct spijt dat je ooit uit bed bent gestapt. Met het plaatsen van een vloerkleed zorg je er gemakkelijk voor dat je voeten lekker warm blijven als je uit bed stapt en heb je alle tijd om op je gemak je sokken en schoenen aan te trekken. Bovendien heb je tegenwoordig enorm veel verschillende soorten vloerkleden. Deze zijn stuk voor stuk even stijlvol en kunnen de slaapkamer helemaal afmaken.

3.         Gebruik spiegels

Spiegels mogen niet ontbreken in de slaapkamer. Ze zijn niet alleen ideaal om even snel je outfit te checken voordat je weggaat, maar helpen de kamer ook ruimtelijker te maken. Zeker in kleine slaapkamers kunnen spiegels een hoop doen voor de sfeer en uitstraling van de kamer. Vind je het maar niks om jezelf continue in de spiegel te zien? Hang de spiegel dan aan de zijkanten van de kamer of boven het bed.

4.         Sierkussens op het bed, yay or nay?

Sierkussens op het bed zijn vrijwel altijd een goed idee, maar probeer het niet te overdrijven! We kennen genoeg mensen die sierkussens als een soort deken over hun bed verspreiden. Dat ziet er misschien heel mooi uit, maar het is ook een aardige klus om al die kussens weer op te bergen voor het slapengaan. Bovendien moet je bedenken of je er ook zin in hebt om deze elke morgen er weer op te leggen. Twee of drie kussens kunnen echter helemaal geen kwaad en kunnen het bed een uitnodigende uitstraling geven.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl