verhuizen

Verhuizen? Huur een opslagbox! 


Een verhuizing is altijd een zeer spannende tijd. In de meeste gevallen kopen mensen pas een nieuwe woning als de huidige verkocht is. Dat is dan ook een zeer verstandige oplossing. Zo voorkom je dubbele vaste lasten als jouw woning toch niet snel genoeg verkocht wordt. Het kan echter ook een aantal problemen opleveren. Als de kopers eerder willen intrekken dan jij in je nieuwe woning kan, sta je voor een groot probleem. Je hebt niet alleen tijdelijk onderdak nodig, maar ook je inboedel moet ergens heen. Vaak is het geen probleem om enkele dagen of weken door te brengen bij familie of vrienden, maar ruimte voor de gehele inboedel is er meestal niet. In dat geval is een opslagbox huren de ideale oplossing!

De voordelen van een opslagbox

Het huren van een opslagbox kan solaas bieden als een verhuizing anders loopt dan gepland. Als je écht je huis uit moet en je hebt nog geen alternatief is het belangrijk dat je je spullen voor een bepaalde periode veilig kunt opbergen. Een opslagbox is dan een goed alternatief. Bovendien geniet je zo ook nog van een aantal grote voordelen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • De opslagunit is 7 dagen per week toegankelijk. Hierdoor kun je altijd terecht bij de opslagruimte om benodigdheden uit de unit te verwijderen. Kom je er later pas achter dat er een belangrijk stuk van jouw werk tussen de dozen is verdwenen? Geen probleem! Ook op zon- en feestdagen is de unit voor jou toegankelijk.
  • Verhoogde veiligheid: de veiligheid van een opslagbox is bijna niet te evenaren. Zelfs in een eigen huis is het vaak niet mogelijk om de graad van beveiliging tot dit punt te maximaliseren. De opslagunit wordt 24/7 in de gaten gehouden met beveiligingscamera’s en soms met beveiligers die hun wachtronde houden. Daarnaast ben jij de enige met een sleutel van de unit. Niemand anders kan toegang krijgen tot jouw spullen, ook het bedrijf zelf niet.
  • Je bepaalt zelf hoeveel ruimte je nodig hebt: opslagunits worden in alle soorten en maten toegankelijk gesteld. Hierdoor bepaal je altijd zelf hoeveel ruimte je nodig hebt. Zo kun je tevens de prijs drukken als je slechts een minimale hoeveelheid ruimte tot je beschikking wilt krijgen. Ook is het mogelijk om een specifiek termijn af te spreken.

opslagbox verhuizen

Inboedel veilig vervoeren

Voor het vervoer van jouw inboedel naar de opslagunit is het belangrijk dat je goed op de veiligheid let. Meestal is het noodzakelijk om een busje of verhuisservice te huren. Regel enkel mensen in je omgeving om te helpen bij het over verhuizen. Bij de meeste opslagboxen is het mogelijk om direct voor de box te parkeren. Dit is slechts tijdelijk mogelijk om zo niet te lang de toegang voor andere bezoekers te blokkeren. Het is dan ook zaak dat het over verhuizen snel en efficiënt gebeurd. Dankzij enkele helpers is dat klusje zo geklaard en ben je verzekerd van een veilige omgeving voor jouw inboedel. Zo kan je met een gerust hart toeleven naar de échte verhuisdag!

verhuisservice

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl