Waar vind je de juiste raamdecoratie

Waar vind je de juiste raamdecoratie?


Het is zo moeilijk soms, om de juiste raamdecoratie vinden voor je huis. Ikzelf vond het echt een crime om te doen toen ik vorig jaar ging verhuizen… Er is namelijk zoveel keuze en er zijn zoveel mogelijkheden. Maar na lang zoeken heb ik het eindelijk gevonden. En het zijn Duettes beneden en rolgordijnen boven geworden!

Duettes voor beneden

Duettes, ja ik had de naam ook nog niet gehoord voordat ik op zoek ging naar raamdeco. Duettes zijn eigenlijk plissé gordijnen maar dan met een dubbele laag. Hierdoor werken ze isolerend en dempt het geluid van buiten. Wat voor mij de doorslag gaf was het top down – bottom up systeem. Hierdoor kunnen we thuis zelf bepalen hoe hoog wij de Duettes hangen. ’S Ochtends hebben wij in de keuken veel last van de zon. Dus dan hang ik ze wat hoger en in de middag vind ik het lekker om ze halverwege te hangen vanwege de inkijk. Het is echt handig!

Rolgordijnen voor boven

Ik heb hier zo lang over getwijfeld.. Wat doe ik boven en wat vind ik mooi? Nou, ik was er vrij snel over uit dat ik het wel donker wil hebben. Maar ik vind rolgordijnen alleen zo kaal. Als ze omhoog zijn gerold blijft er weinig sfeer over. Dus ik ging langs een woonwinkel in Stadskanaal, daar heb ik ook nog mooie inbetweens erbij gekocht. Dat maakte echt het verschil! Zoveel sfeer in een keer, ik ben er heel blij mee.

Naast deze twee opties zijn er nog zoveel keuzes als het aankomt op wat je voor je ramen hangt. Ik zeg kijk rustig rond en beslis niet te snel. Want het assortiment is reuze!

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl