Het hele jaar rond aangenaam in huis

Het hele jaar rond aangenaam in huis


Of je nu dol bent op de wisselende seizoenen in ons land, of niet, zodra je de huisdeur door bent, je jas en schoenen uit, wil je het aangenaam hebben. Niet te warm, niet te koud. Niet te droog, niet te vochtig. Dit resultaat kun je het beste bereiken met een eenvoudig te plaatsen systeem:  de aircooler. Anders dan bij een ventilator koelt de aircooler de lucht in huis af en maakt die vochtig. Een aircooler gebruikt namelijk lucht van de omgeving om die via een koelelement weer naar buiten te blazen. Daardoor wordt de uitgeblazen lucht echt koeler en voelt het niet alleen maar zo. Je kunt zelf bepalen hoe vochtig en hoe koel het wordt. Zo houd je het het hele jaar door aangenaam in huis.

Soorten aircooler

Wat voor soort aircooler kun je het beste nemen? Kies je bewust voor een schonere lucht? Dan kun je het beste een aircooler met ionisator aanschaffen. De ionisator verwijdert ongezonde lucht binnen het systeem van de aircooler, en blaast de gezuiverde lucht weer je woning in. Een aircooler met een lager vermogen, waar ook een lager prijskaartje aan hangt, is prima voor een kleinere ruimte. Het is in elk geval vaak beter om 1 grote aircooler te hebben dan vele kleinere. Verder kun je nog kiezen voor een systeem met extra faciliteiten, zoals een app en timer.

Een koel hoofd in een koele woning

Merken die goede luchtverkoelers maken zijn Dyson, Honeywell, Tristar en Sencor. Dyson is natuurlijk ook bekend van de luchtzuiverende stofzuigers, Honeywell roemt zich om zijn luchtvaart producten. Wil je gewoon meer dan een ventilator voor ongeveer dezelfde prijs, dan kun je waarschijnlijk het beste bij Tristar en Sencor aankloppen. Houd je hoofd koel, voor een koele woning.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl