4 redenen om een boxspring aan te schaffen

4 redenen om een boxspring aan te schaffen


Door de jaren heen hebben we een enorme opkomst in de aanschaf van boxsprings gezien. Steeds meer mensen maken deze beslissing. Waar ze voorheen nog enkel in luxe hotelkamers te zien waren, zien we ze nu ook in steeds meer traditionele, Nederlandse slaapkamers. Maar waarom? Waarom kiezen steeds meer mensen bij grote winkels als Stuntbed voor de boxspring? Wat maakt dit bed nou zo populair ten opzichte van een traditioneel ledikant?

Een ledikant verschilt op heel veel fronten van een traditioneel bed of ledikant. Het uiterlijk valt natuurlijk direct op, maar ook qua comfort en duurzaamheid zijn er veel verschillen. Twijfel jij nog of een boxspring iets voor jou is? En lukt het je maar niet om een keuze te maken tussen een ‘gewoon’ bed en een luxe boxspring? Hier vind je 4 redenen om tóch die boxspring aan te schaffen.

1.      Eyecatcher van de slaapkamer

Het grootste voordeel van de boxspring valt direct op. De luxueuze uitstraling geeft de slaapkamer namelijk meteen iets extra’s. Hiermee geef je jouw kamer een hotellook. De eyecatcher van de ruimte. Bedenk goed dat het bed natuurlijk het allerbelangrijkste element is in de kamer. Zonder een goed en kwalitatief bed ook geen fijne nachtrust. Door een boxspring aan de slaapkamer toe te voegen, maak je deze direct compleet. Enkel een boxspring kopen dus. Verder is er maar weinig nodig.

2.      Voor iedereen geschikt

Er zijn maar weinig bedden die over zo enorm veel verschillende mogelijkheden beschikken. Je kunt deze geheel naar eigen wens samenstellen. Op basis van lengte, gewicht en slaaphouding is er altijd wel een slaapcombinatie die bij jou past. Je bepaalt helemaal zelf welke bedbodem, matras of topper je gebruikt. Op die manier kun je je nachtrust positief beïnvloeden. Iets wat zeker in deze tijd heel belangrijk is. Steeds meer mensen kloppen immers bij de dokter aan met slaapproblematiek. Een goed bed kan al een enorm verschil maken.

3.      Optimaal ligcomfort

De boxspring beschikt over een dubbele laag vering. Dit betekent dat je veel comfortabeler kunt slapen. Hierdoor zijn rug- en nekklachten voortaan verleden tijd. Bovendien kan de boxspring naar wens worden samengesteld en is het zelfs mogelijk om twee verschillende matrassen (op basis van de persoonlijke wensen) te gebruiken. Hierdoor ontstaan er nooit meer discussies wanneer je partner en jij verschillende slaapbehoeftes hebben.

4.      Groot aanbod

De vraag naar boxsprings blijft met de dag toenemen. Hierdoor groeit ook het aanbod gestaag mee. Dat geeft veel voordelen, want hierdoor beschik je over nóg meer mogelijkheden om het bed naar wens samen te stellen. Niet alleen op basis van de eigen slaapbehoeftes, maar ook om deze bij de rest van het interieur te laten passen. Maak niet alleen een keuze uit bedbodem, matras, hoofdbord en topper, maar ook de juiste stofkleur. Hiermee leg je de basis voor een mooi en comfortabel slaapkamerinterieur.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl