Vier ook deze zomer thuis


Genoot je er zo hard van om deze zomer in eigen tuin te kunnen ontspannen en zelfs een beetje vakantie te houden? Dat kan deze zomer gewoon opnieuw. Met onze tips maak je het deze zomer nog leuker voor klein en groot!

Waterpret

Op vakantie passeer je wel eens een waterpark met de leukste glijbanen en zwembaden. Heb je er ook nu al helemaal zin in? Wacht niet langer, je hoeft hier helemaal niet ver voor te rijden. Laat de glijbanen en toebehoren gewoon eenvoudig thuis leveren door Out at Home.

Bij Out at Home vind je een uitgebreid assortiment aan glijbanen, kleine waterparken en leuke accessoires. Een eigen slidebaan, glijbaan, opblaasbaar waterpark of speelzwembad? Laat je kinderen kiezen! Hun zomer was nog nooit zo leuk.

Zwembad in de zomer

Wil je graag een zwembad, maar deze niet het hele jaar door onderhouden? Kies dan voor een opblaasbaar zwembad of opbouw zwembad. Zo haal je dit eenvoudig boven wanneer de dagen warmer worden en berg je dit gewoon terug op wanneer de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Dit zorgt ervoor dat je kinderen en natuurlijk jezelf in de zomer kunnen afkoelen in het water, gewoon in eigen tuin.

Altijd warme zomeravonden

Niet alle zomeravonden zijn even warm. Wanneer het dan net iets kouder wordt, wil je toch ook graag zo lang mogelijk buiten zitten? Haal dan je vuurschaal boven en blijf zo lang als je wil buiten zitten! Een knapperend vuurtje maakt een avond ook meteen heel gezellig, dubbele win dus!

Wellness in eigen tuin

Ga je graag naar een wellness? Daar kan je heerlijk ontspannen en je lichaam de nodige warmte en rust geven. Dit is in de zomer misschien iets minder aantrekkelijk, omdat het buiten al warm genoeg is, maar wat met de dagen dat het maar niet stopt met regenen? Ook dan kan je het lekker warm hebben in je eigen buitensauna. Een pluspunt is natuurlijk dat deze ook gewoon in de winter blijft staan. Zo kan je het hele jaar door je eigen ontspanning kiezen gewoon in je tuin!

Geen zomer zonder barbecue

Bij die lange zomeravonden mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Heb je er nog geen? Haal er dan snel één in huis! Maak je keuze tussen een gasbarbecue, een keramische barbecue of zelfs een mobiele barbecue. Bij Out at Home vind je verschillende mogelijkheden waaruit je snel en gemakkelijk kan kiezen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl